Your address will show here +12 34 56 78

Attraktioner

Seværdigheder på Fyn

 
Hvis du planlægger en overnatning i Assens, så går du sikkert også med overvejelser om, hvilke seværdigheder på Fyn, du skal opleve under dit ophold. Vi kommer gerne med anbefalinger til nogle af de seværdigheder på Fyn, som du ikke må snyde dig selv for. Fyn byder nemlig på en perlerække af spændende attraktioner, som du og familien kan udforske. Du er velkommen til at spørge os til råds på gården eller på vores kontakt-side, og du kan også læse om et udpluk af de forskellige attraktioner på Fyn nedenfor.

Seværdigheder på Fyn for enhver smag

Er du til en dejlig tur i bølgen blå, så byder særligt vestkysten på Fyn på mange dejlige badestrande. Lillebælt ligger kun 8 km fra Agermosegaard, og her er der rig mulighed for både at bade og fiske. Hvis du er vild med det våde element, så vil en snorkletur i Assens måske også være noget for dig.
Til de kulturelt interesserede findes der også mange spændende seværdigheder på Fyn. Du kan vælge at besøge et af de mange museer, eller du kan lægge vejen forbi det smukke Egeskov Slot, som byder på en mere end 460 år lang historie. Er du til en actionpræget ferie, så må du heller ikke snyde dig selv for bridgewalking på den Gamle Lillebæltsbro. Her er der garanti for både vind i håret og en udsigt, der vil tage vejret fra dig.
Badestrande
Den fynske vestkyst byder på gode badestrande, som du kan besøge på cykel eller i bil.  
Cykel- og vandreture

Det fynske bakkede landskab er velegnet til at blive opleve på cykel og på vandre ture.

Lystfiskeri

Lillebælt er et velbesøgt sted for lystfiskere og ligger ligger kun 8 km. fra Agermosegaard.

Snorkling i Assens

Snorkeltur for børn med instruktør fra Assens dykkerklub.
Barløseborg Golfklub

Barløseborg Golfklub har 27 huller og ligger ca. 2 km. fra Agermosegaard. På golfbanen kan I nyde den friske luft i den fynske natur.

Strøjer Samlingen

Strøjer Samlingen er en bred samling af biler. Udstillingen indeholder unikke biler som enten har en god historie, en spændende ejer eller måske har bilen været anvendt til et særligt formål, som den koksgrå Aston Martin, der var med i James Bond filmen ”Die Another day”.
Terrariet
Reptile Zoo

Terrariet Reptile Zoo er en specialzoo med en af Skandinaviens største samlinger af krybdyr og padder. Oplev de største, farligste, flotteste, hurtigste og giftigste arter indenfor reptiler og amfibier.

Danmarks Fugle Zoo

Danmarks Fugle Zoo, Frydenlynd fuglepark, er fynsk bondegårdsidyl når det er skønnest. Her kan du opleve 800 forskellige fugle fra hele verden, blandt andet storke, strudse, papegøjer, traner, ibis, svømmefugle, tropefugle og ugler.
Galleri Langager
Helnæs

Galleri Langager er smukt beliggende på Helnæs med udsigt over Lillebælt. I galleriet er der skiftende udstillinger med forskellige danske kunstnere. Galleriet drives som en kunstnersammenslutning og under dit besøg kan du altid møde en af galleriets kunstnere.
Helnæs Fyr

Det smukke gamle fyrtår på Helnæs blev opført i 1901 og har en højde på 28 meter. Fra fyrets top kan man i klart vejr se til Als. Fyret og bygningerne omkring er i dag i privat eje.

Oplev de mange spændende attraktioner på Fyn og i Jylland 

Man kan næsten ikke tale om seværdigheder på Fyn uden også at nævne naturen. Det bakkede landskab på Fyn giver mulighed for dejlige oplevelser til fods såvel som på cykel. I kan udforske området i jeres helt eget tempo og måske medbringe en madkurv med lækkerier, så I har mulighed for at tage et lille hvil og få ny energi til flere skønne oplevelser. Er vejret med jer, er der god grund til at give jer i kast med at udforske de mange udendørs seværdigheder på Fyn.

Når du booker vores sommerhus, er der rig mulighed for at udforske mange spændende seværdigheder på Fyn, ligesom en tur over Lillebæltsbroen heller ikke er langt væk. Du kan derfor også fint tage en smuttur til Jylland og opleve de mange seværdigheder, der er at finde her.
Vi tør godt at love, at du ikke behøver at kede dig under dit ophold hos Agermosegaard, for der er masser af seværdigheder og attraktioner inden for overkommelig afstand. Vil du blot nyde en afslappet ferie med fokus på at komme helt ned i gear, så er Agermosegaard omgivet af den skønneste natur, som det er svært ikke at blive betaget af. Her kan du nyde en smuk solnedgang fra den tilstødende have, eller du kan tage en dejlig gåtur og blive fyldt op af sanseindtryk i form af smukke farver og dejlige dufte.

Tøv ikke med at kontakte os på gården eller her på siden, hvis du har spørgsmål til de forskellige seværdigheder eller står og mangler en anbefaling, der matcher dine personlige interesser.
LEGOLAND

LEGOLAND Billund Resort har mere end 50 forlystelser for børn og børnefamilier. Så uanset om du foretrækker fart, action eller hygge er der masser af sjov og oplevelser for hele familien.

Hvalsafari

Lillebælt er et af de mest hvalrige farvande i verden. Her kan du opleve den lille hval, marsvinet, på tættere hold.

Ditlevsdal Bison Farm

Kom tæt på de store dyr på Ditlevdal Bison Farm. Farmen har knap 400 amerikanske bisonokser, som du kan opleve ved Morud på Nordfyn.
Gorillapark

Giv hele familien en god oplevelse med en familietur til Gorilla Park. Hele familien vil med garanti blive udfordret på mod og styrke og få en sjov dag i hinandens selskab.

Bridge Walking
Lillebælt

Gå en tur på Den Gamle Lillebæltsbro med udsigt til noget særligt.

Danmarks Industrimuseum

På Industrimuseet kan du opleve industriens udvikling fra tidlig industrialisering til velfærdssamfundet i dag
Vikingemuseet Ladby

Vikingernes historie bringes til live på Vikingemuseet Ladby ved at genskabe vikingernes landskab, deres skibe og bygninger. Deltag i spændende aktiviteter og oplev skiftende udstillinger om vikingernes verden.

Odense Zoo

Her kan du opleve dyr fra hele verden. Odense Zoo følger højtidskalenderen og sæsonerns skiften, så du altid bliver mødt med den stemning, du er i humør til.

H.C. Andersens Hus

Hvis du holder af H.C. Andersens eventyr og digte så tag med og få en oplevelse i hans hus i Odense. I huset kan du gå i Andersens fodspor og opleve den verdensberømte forfatters barne- og ungdomsunivers i Odense.

Hørvævsmuseet

På Hørmuseet på Krengerup Gods, kan du opleve, hvordan man i dag væver på 100 år gamle maskinvæve fra det nedlagte Tommerup Væveri.

CLAY - Keramikmuseum Danmark

CLAY er et levende samtidsmuseum og Nordens eneste specialmuseum for keramisk kunst, kunsthåndværk og design. For CLAY drejer det sig om at vise, at keramik er en kunstart, som hele tiden er i bevægelse – som det Middelfart-ler, udstillingerne under jorden bogstaveligt talt er omgivet af....


Læs mere

Trapholt

Trapholt er Danmarks eneste museum, hvor man både kan se billedkunst, kunsthåndværk, design og møbeldesign. Museets særudstillinger byder altid på nye og spændende oplevelser med internationale og danske kunstnere og designere.


Læs mere
Kulturelle attraktioner

Brandts

På Brandts 13 præsenterer vi vores program af ung kunst. Her kan man møde de nyeste værker af nulevende danske og internationale kunstnere. På Brandts er der skabt plads til alt det nye og det overraskende. Tag vennerne med, og få noget andet at tale om!


Læs mere

Faaborg Museum

Faaborg Museum er et totalkunstværk med maleri, skulptur, arkitektur og møbelkunst. Museet er en arkitektonisk perle og de mange gange, søjler, mosaikker og farver skaber tilsammen en særlig magi og er som et lille stykke af Sydeuropa, der er landet på Sydfyn.


Læs mere

Koldinghus

Koldinghus - Jyllands sidste kongeborg - har gennem sin mere end 700-årige eksistens spillet en væsentlig rolle i Danmarks historie: som grænseværn, som kongelig residens, som sæde for den lokale statsadministration. Oplev den gamle kongeborg og en del af Koldings historie.


Læs mere

Johannes Larsen Museet

Kunstnerparret Alhed og Johannes Larsen byggede i 1901-02 deres hjem på Møllebakken i Kerteminde. Hermed skabte de ikke alene en malerisk ramme om familiens liv, men tillige et gæstfrit kunstnerisk mødested for malere, forfattere og billedhuggere - et fristed for kunst og kultur.


Læs mere
Egeskov Slot

I mere end 460 år har Egeskov ligget prægtigt i det sydfynske landskab. Tag familien med og oplev den danske historie.