Your address will show here +12 34 56 78

Attraktioner


Her kan du finde forslag til attraktioner, som er fra lokalområdet eller i kortere køreafstand fra gården. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på Agermosegaard eller her på siden.

Lokale attraktioner

Badestrande


Den fynske vestkyst byder på gode badestrande, som du kan besøge på cykel eller i bil.  
Cykel- og vandreture


Det fynske bakkede landskab er velegnet
til at blive opleve på cykel og på vandre ture.

Lystfiskeri

Lillebælt er et velbesøgt sted for lystfiskere og ligger ligger kun 8 km. fra Agermosegaard.

Snorkling i Assens

Snorkeltur for børn med instruktør fra Assens dykkerklub.
Barløseborg Golfklub


Barløseborg Golfklub har 27 huller og ligger ca. 2 km. fra Agermosegaard. På golfbanen kan I nyde den friske luft i den fynske natur.

Strøjer Samlingen

Strøjer Samlingen er en bred samling af biler. Udstillingen indeholder unikke biler som enten har en god historie, en spændende ejer eller måske har bilen været anvendt til et særligt formål, som den koksgrå Aston Martin, der var med i James Bond filmen ”Die Another day”.
Terrariet
Reptile Zoo

Terrariet Reptile Zoo er en specialzoo med en af Skandinaviens største samlinger af krybdyr og padder. Oplev de største, farligste, flotteste, hurtigste og giftigste arter indenfor reptiler og amfibier.

Danmarks Fugle Zoo

Danmarks Fugle Zoo, Frydenlynd fuglepark, er fynsk bondegårdsidyl når det er skønnest. Her kan du opleve 800 forskellige fugle fra hele verden, blandt andet storke, strudse, papegøjer, traner, ibis, svømmefugle, tropefugle og ugler.
Galleri Langager
Helnæs


Galleri Langager er smukt beliggende på Helnæs med udsigt over Lillebælt. I galleriet er der skiftende udstillinger med forskellige danske kunstnere. Galleriet drives som en kunstnersammenslutning og under dit besøg kan du altid møde en af galleriets kunstnere.
Helnæs Fyr


Det smukke gamle fyrtår på Helnæs blev opført i 1901 og har en højde på 28 meter. Fra fyrets top kan man i klart vejr se til Als. Fyret og bygningerne omkring er i dag i privat eje.

Fynske og jyske attraktioner

LEGOLAND


LEGOLAND Billund Resort har mere end 50 forlystelser for børn og børnefamilier. Så uanset om du foretrækker fart, action eller hygge er der masser af sjov og oplevelser for hele familien.

Hvalsafari


Lillebælt er et af de mest hvalrige farvande i verden. Her kan du opleve den lille hval, marsvinet, på tættere hold.

Ditlevsdal Bison Farm


Kom tæt på de store dyr på Ditlevdal Bison Farm. Farmen har knap 400 amerikanske bisonokser, som du kan opleve ved Morud på Nordfyn.
Gorillapark


Giv hele familien en god oplevelse med en familietur til Gorilla Park. Hele familien vil med garanti blive udfordret på mod og styrke og få en sjov dag i hinandens selskab.

Bridge Walking
Lillebælt


Gå en tur på Den Gamle Lillebæltsbro med udsigt til noget særligt.

Danmarks Industrimuseum


På Industrimuseet kan du opleve industriens udvikling fra tidlig industrialisering til velfærdssamfundet i dag
Vikingemuseet Ladby


Vikingernes historie bringes til live på Vikingemuseet Ladby ved at genskabe vikingernes landskab, deres skibe og bygninger. Deltag i spændende aktiviteter og oplev skiftende udstillinger om vikingernes verden.

Odense Zoo


Her kan du opleve dyr fra hele verden. Odense Zoo følger højtidskalenderen og sæsonerns skiften, så du altid bliver mødt med den stemning, du er i humør til.

H.C. Andersens Hus


Hvis du holder af H.C. Andersens eventyr og digte så tag med og få en oplevelse i hans hus i Odense. I huset kan du gå i Andersens fodspor og opleve den verdensberømte forfatters barne- og ungdomsunivers i Odense.

Hørvævsmuseet


På Hørmuseet på Krengerup Gods, kan du opleve, hvordan man i dag væver på 100 år gamle maskinvæve fra det nedlagte Tommerup Væveri.

CLAY - Keramikmuseum Danmark

CLAY er et levende samtidsmuseum og Nordens eneste specialmuseum for keramisk kunst, kunsthåndværk og design. For CLAY drejer det sig om at vise, at keramik er en kunstart, som hele tiden er i bevægelse – som det Middelfart-ler, udstillingerne under jorden bogstaveligt talt er omgivet af....


Læs mere

Trapholt

Trapholt er Danmarks eneste museum, hvor man både kan se billedkunst, kunsthåndværk, design og møbeldesign. Museets særudstillinger byder altid på nye og spændende oplevelser med internationale og danske kunstnere og designere.


Læs mere
Kulturelle attraktioner

Brandts

På Brandts 13 præsenterer vi vores program af ung kunst. Her kan man møde de nyeste værker af nulevende danske og internationale kunstnere. På Brandts er der skabt plads til alt det nye og det overraskende. Tag vennerne med, og få noget andet at tale om!


Læs mere

Faaborg Museum

Faaborg Museum er et totalkunstværk med maleri, skulptur, arkitektur og møbelkunst. Museet er en arkitektonisk perle og de mange gange, søjler, mosaikker og farver skaber tilsammen en særlig magi og er som et lille stykke af Sydeuropa, der er landet på Sydfyn.


Læs mere

Koldinghus

Koldinghus - Jyllands sidste kongeborg - har gennem sin mere end 700-årige eksistens spillet en væsentlig rolle i Danmarks historie: som grænseværn, som kongelig residens, som sæde for den lokale statsadministration. Oplev den gamle kongeborg og en del af Koldings historie.


Læs mere

Johannes Larsen Museet

Kunstnerparret Alhed og Johannes Larsen byggede i 1901-02 deres hjem på Møllebakken i Kerteminde. Hermed skabte de ikke alene en malerisk ramme om familiens liv, men tillige et gæstfrit kunstnerisk mødested for malere, forfattere og billedhuggere - et fristed for kunst og kultur.


Læs mere
Egeskov Slot

I mere end 460 år har Egeskov ligget prægtigt i det sydfynske landskab. Tag familien med og oplev den danske historie.