Sommerhus i Assens

Er du på udkig efter et sommerhus i Assens på Fyn i stemningsfulde omgivelser, så er Agermosegaard et besøg værd. På den gamle sognegård fra 1875 kan du nyde den landlige ro fra sommerhuset og den parklignende have. Sommerhuset i Assens er indrettet til fire overnattende gæster og har et veludstyret køkken, og udgør et godt alternativ til de fleste bed and breakfast-steder. Mangler du en hyggelig feriebolig i Assens i forbindelse med din ferie på Fyn, så kontakte os her på siden.

Vi giver gerne forslag til gode oplevelser og hjælper dig med at få en ferie med indhold.

Se hvilke attraktioner og aktiviteter du kan opleve på Fyn.

Om sommerhuset i Assens

Det hyggelige sommerhus i Assens har en unik placering, skjult under skyggen af et stort æbletræ. Herfra kan du træde ud på en hyggelig terrasse med en fortryllende udsigt over søen og de endeløse marker.

Ferieboligen i Assens har plads til op til fire overnattende gæster og strækker sig over en samlet størrelse på 50 kvadratmeter. Den er komplet indrettet med to soveværelser, et moderne badeværelse og et åbent køkkenalrum.

Køkkenet er udstyret med det nødvendige køkkengrej til at tilberede lækre måltider for op til fire personer. Fra sommerhusets terrasse har du direkte adgang til den idylliske parklignende have. Dette skønne sommerhus i Assens må opleves.

Den parklignende have

Haven ved sommerhuset er fyldt med små hyggelige kroge, hvor det er muligt at finde skygge under frugt- og nøddetræer. Ønsker du at nyde solens stråler, så kan du gøre det ved bordene, på bænkene, og hvor du ellers lyster.

Sommerhuset i Assens er desuden omgivet af smuk natur, som du med fordel kan udforske. På kølige dage og aftener kan du nyde udsigten fra pavillonen ved søen og varme dig ved den lille ovn.

Lej sommerhuset

Trænger du til en velfortjent pause fra hverdagens trummerum? Så er Agermosegaard det perfekte sted for dig – det charmerende sommerhus til leje nær Assens.

Vores sommerhus nær Assens er tilgængeligt året rundt, så du kan nyde en afslappende efterårsferie, julehygge eller vinterferie hos os. Du kan også planlægge en kort weekend-getaway og overnatning i Assens i vores hyggelige feriebolig. Vi ser frem til at byde dig velkommen til vores lille oase.

Du kan leje sommerhuset på Booking.com eller ved at kontakte os her på siden. Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe til os på: +(45) 2576 1111 / 2099 5705 eller sende os en mail til: Info@agermosegaard.dk.

Vi er klar til at hjælpe dig med at få den bedste oplevelse.