Your address will show here +12 34 56 78

Sommerhuset

Om sommerhuset


På Agermosegaard kan du opleve den gamle sognegård fra 1875 og nyde den landlige ro fra gårdens sommerhus og parklignende have. Sommerhuset er indrettet til fire overnattende gæster og har et veludstyret køkken, der er et godt alternativ til de fleste bed and breakfasts.

Nedenfor kan du se billeder af årstiderne på Agermosegaard og booke sommerhuset nederst på siden.

Velkommen til Agermosegaard

Agermosegaard, Agermosegaard og feriebolig

Agermosegaard

Agermosegaard

Vejen til gården

Agermosegaard, Agermosegaard og feriebolig

Kornmarken mod syd

Agermosegaard, Agermosegaard og feriebolig

Vejrhane

Agermosegaard
Faciliteter

Sommerhuset er placeret for sig selv i skyggen af kirsebærtræet. Fra terrassen har du udsigt til søen, juletræsplantagen og de vidstrakte marker. Sommerhuset har plads til 4 overnattende gæster og har en samlet størrelse på 66m². Det er indrettet med to soveværelser, et badeværelse, et køkkenalrum. Køkkenet har alle de fornødne redskaber til at tilberede et måltid til 6 personer. Fra terrassen har du adgang til den store parklignende have. 


Sommerhuset er indrettet med en barnestol og en tremmeseng til mindre børn. Sommerhuset har fiberbredbånd (50/50 mbit.). Transport foregår nemmest med bil eller cykel. Der er gratis parkeringspladser tæt på sommerhuset.

Haven på Agermosegaard


Haven er fyldt med små hyggelige kroge, hvor man kan finde skygge under frugt- eller nøddetræer. Er man til sol kan den nydes ved borde, på bænke eller hvad man ellers lyster. De bredde vidder og langstrækte kornmarker er indbegrebet af den landlige idyl på Agermosegaard.

Søen danner et naturligt miljø for et utal af guldfisk, karper og krebs. Her kan du nyde udsigten fra pavillionen selv i regnvejr eller når solen går på hæld. Haven byder på over 60 frugttræer, men mange forskellige frugter og nødder. Hvis du lyster er du velkomne til at forsyne dig med et stykke frisk, selvplukket frugt. For store og små børn har vi gynger og en sandkasse, hvor de trygt kan lege.

Vi har ingen dyr på gården, men hvis man er heldig, kan man få et glimt af et rådyr, en fasan, en svale eller en musvåge.
Barløse og omegn

Barløse er en lille idyllisk landsby med 800 indbyggere. Byens golfbane har 27 huller og ligger i gåafstand fra sommerhuset. De fynske bakker har et utal af tilrettelagte cykelture og margueritrute, som er oplagte at udforske og nyde sammen.


Den fynske kyst og strand ligger kun 5 km. fra gården og her mødes adskillige feriegæster om sommeren for at få sig en dukkert. Assens by ligger små 8 km. fra gården, hvor du vil have gode muligheder for at fiske, finde diverse forretninger og finde et bredt udvalg af spisesteder. 


Hvis du har spørgsmål til Agermosegaard, Assens eller Fyn, er du altid velkommende til at kontakte os på gården eller her på siden. Her på siden kan du også finde forslag til oplevelser og mere information om Agermosegaard, Assens og Danmark.

Priser


Daglig leje:                                       
600 kr.
Ugentlig leje:                                    3800 kr.
Længerevarende leje:                     Pris efter aftale

Praktisk info


Med i lejen følger rent sengelinned,
rene håndklæder og rengøring af 
sommerhuset efter afrejse.

Ankomst: efter kl. 16.00
Afrejse: inden kl. 11.00
Om sommerhuset


Sovepladser:                                4
Soveværelser:                              2
Badeværelser:                              1
Køkkenalrum:                               1

Terrasse og adgang til park-
lignende have med sø
Booking af sommerhuset


Book sommerhuset på airbnb eller kontakte os her