Your address will show here +12 34 56 78

Sommerhuset

Priser

Daglig leje:                                       899 kr.
Ugentlig leje:                                    5700 kr.
Længerevarende leje:                     Pris efter aftale

Praktisk info

Inkl. leje:                                       Sengelinned, håndklæder og rengøring
Ankomst:                                      Efter kl. 16.00
Afrejse:                                         Inden kl. 11.00

Om sommerhuset


Sovepladser:                                4
Soveværelser:                              2
Badeværelser:                              1
Køkkenalrum:                               1

Terrasse og adgang til park-
lignende have med sø
Om sommerhuset
På Agermosegaard kan du opleve den gamle sognegård fra 1875 og nyde den landlige ro fra gårdens sommerhus og parklignende have. Sommerhuset er indrettet til fire overnattende gæster og har et veludstyret køkken, der er et godt alternativ til de fleste bed and breakfasts. Du er velkommen til at booke sommerhuset nederst på siden.
Faciliteter
Sommerhuset er placeret for sig selv i skyggen af kirsebærtræet. Fra terrassen har du udsigt til søen, juletræsplantagen og de vidstrakte marker. Sommerhuset har plads til 4 overnattende gæster og har en samlet størrelse på 66m². Det er indrettet med to soveværelser, et badeværelse, et køkkenalrum. Køkkenet har alle de fornødne redskaber til at tilberede et måltid til 6 personer. Fra terrassen har du adgang til den store parklignende have.

Sommerhuset er indrettet med en barnestol og en tremmeseng til mindre børn. Du har gratis adgang til fiberbredbånd (300/300 mbit.). Transport foregår nemmest med bil eller cykel. Der er gratis parkeringspladser tæt på sommerhuset.
Haven
Haven er fyldt med små hyggelige kroge, hvor man kan finde skygge under frugt- eller nøddetræer. Er man til sol kan den nydes ved borde, på bænke eller hvad man ellers lyster.

Herfra kan I nyde de bredde vidder og langstrakte kornmarker, som er indbegrebet af den landlige idyl på Agermosegaard. Søen danner et naturligt miljø for et utal af guldfisk, karper og krebs. Her kan du nyde udsigten fra pavillonen selv i alt slags vejr. Haven byder på over 60 frugttræer, men mange forskellige frugter og nødder. Hvis du lyster er du velkomne til at forsyne dig med et stykke friskt, selvplukket frugt.

For store og små børn har vi gynger og en sandkasse, hvor de trygt kan lege. På gården har vi indiske løbeænder, og hvis man er heldig, kan man få et glimt af et rådyr, en fasan, en svale eller en musvåge.
Barløse og omegn
Barløse er en lille idyllisk landsby med 800 indbyggere. Byens golfbane har 27 huller og ligger i gåafstand fra sommerhuset. De fynske bakker har et utal af tilrettelagte cykelture her i blandt Østersøruten, som er oplagte at udforske og nyde sammen.

Den fynske kyst og strand ligger kun 5 km. fra gården og her mødes adskillige feriegæster om sommeren for at få sig en dukkert. Assens by ligger små 8 km. fra gården, hvor du vil have gode muligheder for at fiske, finde diverse forretninger og finde et bredt udvalg af spisesteder. 

Hvis du har spørgsmål til Agermosegaard, Assens eller Fyn, er du altid velkommende til at kontakte os på gården eller her på siden. Her på siden kan du også finde forslag til oplevelser og mere information om Agermosegaard, Assens og Danmark.
Lej sommerhuset

Book sommerhuset på booking.com eller kontatk os her på siden.