Your address will show here +12 34 56 78

Sommerhuset

Priser

Daglig leje: 899 kr. Ugentlig leje: 5700 kr. Længerevarende leje: Pris efter aftale

Praktisk info

Inkl. leje: Sengelinned, håndklæder og rengøring Ankomst: Efter kl. 16.00 Afrejse: Inden kl. 11.00

Om sommerhuset

 
Sovepladser:  4          Soveværelser:  2          Badeværelser:  1          Køkkenalrum:  1
 
Terrasse og adgang til park- lignende have med sø

Sommerhus i nærheden af Assens

Er du på udkig efter et sommerhus i nærheden af Assens i stemningsfulde omgivelser, så er Agermosegaard et besøg værd. Den gamle sognegård er fra 1875, og du kan nyde den landlige ro i såvel gårdens sommerhus som i den parklignende have. Sommerhuset er indrettet til fire overnattende gæster og har et veludstyret køkken, som udgør et godt alternativ til de fleste bed and breakfasts. Står du og mangler en hyggelig feriebolig i forbindelse med din ferie i Assens, så er du velkommen til at kontakte os her på siden.   

Faciliteter i sommerhuset

Sommerhuset er placeret for sig i ly af et stort kirsebærtræ. Der er udgang til en lille terrasse med en dejlig udsigt til søen og de vidtstrakte marker. Sommerhuset har plads til fire overnattende gæster og har en samlet størrelse på 50 m2. Sommerhuset er indrettet med to soveværelser, et badeværelse og et køkkenalrum. I køkkenet finder du alle de fornødne redskaber til at tilberede et måltid til fire personer. Fra terrassen har du adgang til haven.

Sommerhuset er indrettet med en barnestol og en tremmeseng til mindre børn. Du har gratis adgang til fiberbredbånd (300/300 mbit.). Transport foregår nemmest med bil eller cykel, og der er gratis parkeringspladser tæt på sommerhuset.

Haven

Haven ved sommerhuset er fyldt med små hyggelige kroge, hvor det er muligt at finde skygge under frugt- og nøddetræer. Ønsker du at nyde solens stråler, så kan du gøre det ved bordet, på bænken, og hvor du ellers lyster. Sommerhuset er desuden omgivet af smuk natur, som du med fordel kan udforske under din ferie i Assens. På kølige dage og aftener kan du nyde udsigten fra pavillonen ved søen og varme dig ved den lille ovn. 

Barløse og omegn

Sommerhuset er beliggende i Barløse tæt ved Assens. Barløse er en idyllisk landsby med 800 indbyggere. Byen har blandt andet en golfbane med 27 huller og ligger i gåafstand fra sommerhuset. De fynske bakker har et utal af fine cykelruter, heriblandt Østersøruten, som er oplagte at udforske og nyde sammen.

Gården er beliggende kun 5 km fra kyst og strand, og her mødes adskillige feriegæster om sommeren for at få sig en dukkert. Små 8 km fra sommerhuset ligger Assens, og her vil du have gode muligheder for at fiske, ligesom du finder diverse forretninger og et bredt udvalg af spisesteder.

Lej et hyggeligt sommerhus tæt ved Assens 

Hvis du vil have et dejligt afbræk fra hverdagen, så er der rig mulighed for det med et ophold på Agermosegaard – det hyggelige sommerhus nær Assens. Du har mulighed for at leje sommerhuset hele året rundt, og du kan således også holde din efterårsferie, juleferie eller vinterferie hos os eller blot tage en lille weekend-getaway med overnatning i vores stemningsfulde feriebolig nær Assens. Vi byder dig hellere end gerne velkommen.
Book sommerhuset på booking.com eller kontakt os her på siden.